News Flash:

Vladuta Lupau, enervata la culme de fanii curiosi. ”Nu cred ca faceam testul si-l puneam pe Instagram”

8 Octombrie 2021
348 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau este una dintre cele mai active vedete de la noi de pe Instagram. Interpreta de muzica populara se bucura de un succes imens in randul fanilor si aproape ca nu este piesa pe care sa o lanseze si sa nu fie pe locul 1 in trending. Artista le spune urmaritorilor ei prin ce trece zi de zi, doar ca, uneori, aceasta transparenta cu fanii poate fi si daunatoare.

Vladuta Lupau si-a asumat ca fiind persoana publica aproape ca intreaga ei viata va fi expusa in online si in presa. La inceput, asta poate parea interesant, dar cu timpul, ideea de a fi mii de oameni care sa stie tot ceea ce faci, poate fi deranjant. Acum cateva zile, Vladuta a avut parte de o astfel de experienta si, cu siguranta, nu a fost singura de acest gen. Satula ca fanii sa tot speculeze mereu ca este insarcinata, avand in vedere ca este intr-o relatie de mult timp, Vladuta nu s-a mai abtinut si a pus punctul pe ”i”.

Artista le-a spus fanilor ca are o surpriza pentru ei, iar majoritatea dintre ei s-au grabit sa concluzioneze ca aceasta este insarcinata. Vizibil deranjata de ramarca fanilor, artista a vrut sa transmita un mesaj care, spera ea, sa fie destul de clar pentru ei. ”Din pacate, nu, dar si daca era gen sa fiu gravida nu cred ca faceam testul si il puneam pe Instagram, adica stiti voi ca atunci cand anunti lucrul ala trebuie sa fi sigur. Dar cand o sa fie o sa va anunt, dar cand o sa fie cazul”, a spus Vladuta Lupau pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005412 (s)