News Flash:

Horia Brenciu, propunere indecenta pentru Adela Popescu. Cum a reactionat Radu Valcan?

8 Octombrie 2021
394 Vizualizari | 0 Comentarii
Horia si Adela

Astazi, Adela Popescu implineste 35 de ani si poate spune ca pana la varsta asta a reusit sa isi indeplineasca cam toate dorintele. Cei 35 de ani au prins-o pe Adela in platoul de filmare de la Vorbeste lumea, asa ca a fost coplesita cu urari din partea invitatilor si nu numai. De la un astfel de eveniment vesel nu avea cum sa lipseasca Horia Brenciu, care i-a facut o urare ce l-a lasat masca pe sotul Adelei, Radu Valcan.

Horia Brenciu nu mai are nevoie de prezentari. Fanii lui il stiu ca fiind un profesionist care a stiut mereu sa condimenteze si cele mai triste momente. Recunoscut pentru simtul lui ironic, de ziua Adelei Popescu, Horia a avut o urare plina de umor, condimentata cu o propunere neobisnuita. Artistul i-a zis vedetei ca, de cand a vazut-o pentru prima oara in micile ecrane, si-a dorit sa joace alaturi de aceasta intr-o scena de iubire.

„Prima oara cand te-am vazut intr-o telenovela, mi-am zis: ‘Cu fata asta as vrea sa fac o scena…o scena de iubire intr-o telenovela!’. Te imbratisez cu dragoste, iti doresc sa ai o zi frumoasa, plina de prieteni, plina de surprize. Bineinteles, si poate o sa joci intr-o zi intr-o telenovela alaturi de mine.”, a zis Horia Brenciu la Vorbeste lumea.

Adela a privit urarea lui Horia ca pe o gluma, mai ales ca in cazul lui iti dai seama cu greu cand vorbeste serios si cand glumeste. Sotul Adelei, Radu, a privit si el scena dintre cei doi din fata televizorului, dar avand in vedere ca acesta nu este gelos, sigur Adela nu va trebui sa dea explicatii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005243 (s)