News Flash:

Care este cea mai mare frica a Ginei Pistol de cand a devenit mamica. „Lumea nu mai este asa cum o stiam eu”

28 Februarie 2022
332 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol si Smiley sunt foarte discreti in ceea ce priveste viata lor personala. Cei doi si-au tinut in secret relatia mult timp si la fel au procedat si atunci cand au aflat ca vor deveni parinti, insa presa i-a dat de gol. Din cand in cand, cei doi isi deschid sufletul si vorbesc despre lucruri pe care nu le stie nimeni. De data aceasta a fost randul Ginei sa dea putin din casa si sa vorbeasca despre cateva subiecte care au emotionat-o pana la lacrimi.

Gina si-a deschis sufletul si a aratat o fata a ei pe care nu multi o cunosc: sensibila si puternica in acelasi timp, frumoasa prezentatoare a povestit despre copilaria dificila pe care a avut-o, pentru ca parintii ei au divortat cand era mica si a trebuit sa aiba grija si de fratele ei mai mic, dar si despre minunea pe care o traieste in prezent: aceea de a fi mama. Gina si Smiley au devenit parinti printr-un miracol, pentru ca Ginei medicii ii dadusera sanse de 0.1% sa ramana insarcinata pe cale naturala. 

Cu toate acestea, minunea s-a intamplat, iar vedeta a povestit in podcast-ul Fain si Simplu cum a fost cand a simtit ca va fi mamica si cum i-a dat vestea lui Smiley. Era intr-o perioada in care filma pentru Chefi la Cutite si petrecea mult timp pe platouri. Vedeta a spus ca cea mai mare temere a ei era ca lumea sa nu mai fie la fel, insa se pare ca inevitabilul s-a intamplat in viata frumoasei blondine.


„Imi fac griji pentru copilul nostru de dinainte sa se fi nascut.Vorbeam cu Andrei ( n.r. Smiley) despre copii, stateam asa si ne gandeam pe ce lume aducem un copil. Pentru ca lumea in care traim, din pacate, nu mai este lumea pe care o stiam eu.

Nu mai stiu in ce interviu am fost intrebata care este cea mai mare teama a mea si am spus: „Mi-e teama sa nu ma trezesc intr-o zi si lumea pe care o stiam eu sa nu mai fie la fel”. Si uite ca traiesc teama”, a declarat Gina Pistol pentru Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008627 (s)