News Flash:

Boala de care sufera Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin se trateaza cu steroizi

28 Februarie 2022
1802 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladimir Putin

Udo Lilischkies, fostul director al postului german ARD din Moscova a spus ca Putin ar putea avea probleme de sanatate serioase. El l-a descris pe liderul de la Kremlin drept un om singuratic si a opinat ca omul s-a schimbat enorm in doar cateva luni.

Intr-o discutie legata de decizia lui Putin de a recunoaste independenta regiunilor Donetsk si Luhansk, cei sase invitati in emisiune au fost in unanimitate de acord ca Putin a adus in lume un pericol greu de prevazut

Iar dl Lilischkies a evidentiat declaratiile expertei Fiona Hill, specialista in politici externe, ca presedintele rus ar putea fi bolnav. Dna Hill, care a fost si agent de contrainformatii pe zona Rusia si Euroasia si director executiv la Consiliul american de securitate nationala pe Europa si Rusia, nu ar fi cineva care sa faca speculatii fara acoperire, a insistat Lilischkies, afirmand ca aceasta a explicat ca trebuie luat in considerare faptul ca presedintele rus sufera de o boala serioasa si ca s-ar afla pe tratament cu steroizi. Totodata, a descris comportamentul atipic al lui Putin din ultimul timp: se izoleaza mult si pare mult afectat emotional, schimbat si chiar incrancenat, lucru care il face mult mai greu de descifrat si din cauza caruia devine imprevizibil si periculos.


Inclusiv presedintele finlandez, care avea legaturi bune cu Putin, ar fi spus ca liderul de la Kremlin s-a schimbat foarte mult. Toate aceste speculatii nu sunt insa de bun augur in toata situatia creata, caci daca Putin nu mai are nimic de pierdut, poate lua decizii foarte grave, irationale, scrie Express.co.uk., citat de okmagazine.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006855 (s)