News Flash:

Laurentiu Reghecampf ii lasa numele de familie Aneimaria Prodan cu o singura conditie. „Doar daca... ”

21 Februarie 2022
880 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Reghecampf

Scandalul dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan capata noi dimensiuni. Dupa podcastul pe care Catalin Maruta l-a filmat alaturi de Laurentiu, publicul se asteapta ca Anamaria sa iasa la atac, mai ales ca este o tipa foarte vocala. Pana atunci, Reghecampf si-a spus punctul de vedere asupra mai multor probleme, printre care si cele legate de numele Aneimaria.

Nu multa lume stie ca, de fapt, Anamaria Prodan are un alt nume in buletin decat cu cel care se prezinta. Acesta este un subiect destul de sensibil, in ideea in care, in plin divort, Laurentiu vrea sa ii ia dreptul de a se folosi de numele lui. Totusi, antrenorul ar ceda in anumite conditii pe care le-a expus, in premiera, in podcastul lui Catalin Maruta.

„Nu ( nr. o sa ramana cu numele Reghecampf). Pai nu vrea, ea vrea Prodan. Maine vine cu certificatul de nastere. Ce nu crezi?!”, a spus, ironic, Laurentiu Reghecampf, in podcastul lui Catalin Maruta. „Doar daca m-ar ruga Bebe as fi de acord (nr. sa-mi pastreze numele), dar nu cred ca e cazul sa vorbim despre lucrul asta”, a specificat antrenorul.

Toata lumea o stie pe Anamaria ca fiind fiica Ionelei Prodan. Mergand pe premisa logica, toti fanii i-au spus Prodan, dar Anamaria de abia acum i-a lamurit pe toti. De fapt, numele ei nu a fost niciodata Prodan. Prodan i s-a atribuit prin asociere cu mama ei, dar nu are nicio legatura cu ce scrie la ea in buletin. Cei care o urmaresc pe Ana au ramas suprinsi sa afle ca numele ei este altul si ca are o poveste interesanta in spatele lui.


”Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru ca mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tanase de la nastere. Dupa primul sot, am schimbat actele si am fost Dumitrescu. Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodata”, a spus Anamaria.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004838 (s)