News Flash:

Ce pensie alimentara ii plateste Alexandru Papadopol fiicei sale. „O luasem razna”

21 Februarie 2022
793 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Papadopol

Pandemia a invatat-o pe fosta sotie a lui Alexandra Papadopol sa fie mai economa ca niciodata. Ioana Ginghina a inceput sa isi calculeze fiecare leu, mai ales ca de la teatru nu primeste multi bani si nici pensia pe care Ruxi, fetita ei, o primeste de la Alexandru nu este foarte mare.

Ioana Ginghina se pregateste sa mearga la altar anul acesta cu Cristi Pitulice, cel care i-a furat inima. Ioana Ginghina nu mai avea nicio speranta ca isi va intalni sufletul pereche, dar se pare ca soara a surprindere. Actrita l-a cunoscut pe actual ei iubit, Cristi Pitulice, printr-o intamplare fericita si prin intermediul unor prieteni comuni. Ioana avea nevoie de serviciile afacerii pe care o detine Cristi si, astfel, dupa mai multe conversatii au ajuns sa realizeze ca se plac.

Chiar daca va incepe un nou capitol in viata ei, Ioana a declarat ca se intelege foarte bine si cu Alexandru Papadopol, mai ales ca au impreuna o fetita. Cei doi se implica foarte mult in crestere lui Ruxi si vor ca cea mica sa aiba parte de tot ce este mai bun. In timp ce Ioana isi dedica majoritatea timpului fetitei sale, Alexandru nu este la fel de prezent, dar isi respecta obigativitatea de a plati pensie alimentara. 

„Imi pun lunar de-o parte o suma pe care am voie sa o consum. Este vorba de 8.000 de lei – salariul de la teatru si pensia alimentara de la Alexandru. Tot in aplicatie notez absolut toate cheltuielile: facturi, mancare de la supermarket, meditatiile fetitei… (…) Inainte nu reuseam sa strang mare lucru. Dar nu stii ce inseamna sa strangi bani! E ca la greutate – vezi miracolul cu ochii tai. Pe mine aplicatia asta m-a educat. Pana nu am vazut, nu credeam. Acum am zile cand nu cheltuiesc deloc”, a declarat Ioana Ghinghina pentru Click!.


„O luasem razna de tot cu cumparaturile. Dadeam si 6.000 de lei lunar pe haine. Cand nu erau pentru mine, erau pentru Ruxi, fiica mea, sau pentru Cristi, iubitul meu. Cand nu cumparam pentru ei, dadeam banii pe creme, pe cosmetice sau produse pentru par. Zici ca aveam o boala sa cheltuiesc”, a continuat actrita.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005989 (s)