News Flash:

Adelina Pestritu a fost prinsa cu iubitul celei mai bune prietene. „Nu chiar in pat, dar... ”

21 Februarie 2022
584 Vizualizari | 0 Comentarii
Adelina Pestritu

Adelina Pestritu a fost mereu un personaj controversat in showbiz-ul de la noi. Bruneta a ocupat multa vreme primele pagini ale ziarelor cu aventurile si escapadele ei si, pana a nu se stabili la casa ei, se pare ca a distrus multe relatii. 

Adelina Pestritu nu are multe prietene foarte bune, ci doar multe cunostiinte. Vedeta le-a cam tradat pe cele care i se confesau, iar asta a costat-o mult de-a lungul timpului. Desi nu a vorbit prea mult despre viata de dinainte de Virgil Steble, se pare ca nici nu este necesar sa faca asta. Sunt alte voci care o pun la zid pe vedeta pentru comportamentul ei, chiar daca au trecut ani de cand a calcat stramb.

Unul dintre aceste episoade a fost povestit la „Bravo, ai stil!”, sezonul in care, pe scaunul concurentelor s-au aflat Raluca Tanase si Andreea Tonciu. Povestea unui concurente a teleportat-o pe jumatatea de la Bambi in trecut, iar acela a fost momentul in care si-a amintit o intamplare nefericita care o implica pe Andreea Tonciu. 

„Am trecut prin acest episod. Nu i-am prins chiar in pat. Prietena mea s-a combinat cu actual, atunci, al meu. Nu i-am prins in fapt, dar i-am prins ca sunt impreuna. Ieseam impreuna. Nu mai conteaza, ca a trecut.”

Sora Denisei Tanase a vrut sa evite cu orice pret momentul in care va fi intrebata despre cine este vorba, dar se pare ca nu a scapat. Colega ei de platou din vremurile acelea, Andreea Tonciu nu s-a ferit sa o demaste pe cea vinovata.

„A, stiu despre cine e vorba. De Adelina Pestritu.” 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004782 (s)