News Flash:

Cum a reusit Claudia Radu de la „Chefi la cutite” sa slabeasca 30 de kilograme. „Mi-au scris multi copii ca... ”

21 Februarie 2022
736 Vizualizari | 0 Comentarii
Claudia Radu

Claudia Radu deja se lauda pe retelele sociale cu noua ei silueta. De cand s-a apucat de sport, aceasta a topit 27 de kilograme, dintre care 5kg doar în ultima luna. Concurenta de la „Chefi la cutite” a declarat ca mai are ceva de parcurs pana va ajunge la silueta mult visata, dar nu are de gand sa abandoneze cursa. Claudia nu are de gand doar sa se laude cu progresul ei, ci este dispusa sa ii ajute si sa ii motiveze si pe altii sa atinga rezultatele dorite, fara infometare si diete drastice.

Imediat dupa ce s-au terminat filmarile la „Chefi la cutite”, Claudia si-a propus sa faca schimbari in viata ei. Concurenta a visat mult la marele premiu si, desi nu a ajuns sa puna mana pe farfuria castigatoare, a ramas in relatii bune cu Blenche. Claudia si-a dorit foarte mult sa slabeasca, iar cu ambitie si mult sport, aproape ca a ajuns la silueta dorita.

„Am hotarat sa slabesc, pentru ca in perioada in care eram la Chefi imi scriau foarte multi copii ”esti idolul meu, eu vreau sa fiu ca tine” si am zis ca trebuie sa fiu un exemplu si in ceea ce priveste imaginea mea, pentru ca nu sunt un exemplu corect aratand cum aratam inainte. (...) Nu pot sa zic ca am renuntat la anumite alimente dintr-o data. De exemplu, acum am renuntat la carbohidrati. (...) Inceputul e foarte greu, e vorba de mindset. In momentul in care tu iti pui in cap ”eu trebuie sa slabesc” nu te mai opreste nimic. Eu am intrat intr-o echipa de nutritionisti, in momentul de fata ma specializez in nutritie, pentru ca vreau sa ajut cat mai multi oameni”, a marturisit Claudia Radu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004857 (s)