News Flash:

Motivul pentru care Laureniu Reghecampf nu se poate casatori cu Corina. „Se zbate sa nu divorteze”

21 Februarie 2022
594 Vizualizari | 0 Comentarii
Reghecampf

Laurentiu Reghecampf are planuri serioase cu Corina, iubita lui. Cei doi se pregatesc sa devina parinti pentru prima data in aceasta formula. Desi ar vrea sa se casatoreasca cu ea, antrenorul are parte de probleme din cauza Aneimaria, probleme despre care a discutat, in premiera, in podcastul lui Catalin Maruta.

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au avut deja prima infatisare in cazul divortului, dar, din pacate, niciunul dintre ei nu s-a prezentat in fata instantei. In timp ce Anamaria Prodan a invocat ca motiv ca oamenii au Covid, Reghecampf a ales sa nu se prezinte in cauza ca nu a considerat importanta prezenta lui acolo. Acum, din pacate, acesta nu isi poate duce relatia la nivelul urmator din cauza ca inca mai este legat de Anamaria.

”Mai am de munca. La cum se zbate Anamaria, ea zice ca se zbate sa divorteze, dar se zbate sa nu divorteze, acum nu stiu, sa vedem ce se intampla”, a spus Laurentiu Reghecampf la ”Acasa la Maruta”.

Cat despre comportamentul fostei sale sotii, Reghecampf nu a avut prea multe cuvinte frumoase de spus.

„E plina de ura, de rautate, de mojicie. Vorbeste foarte urat. Face lucruri care o sa-i dauneze, la un moment dat lui Bebe. Pana la urma, eu sunt tatal lui, indiferent de cum as fi, sunt tatal lui. Cum mi-ar sta mie, acum, Laurentiu Reghecampf, sa vin sa spun ce stiu despre Anamaria. Sunt 15 ani, stiu si eu multe. N-as putea sa fac niciodata asa ceva. Cum sa vorbesc eu de mama lui?!”, a spus Laurentiu Reghecampf pe YouTube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005694 (s)