News Flash:

Mihai Bendeac a pierdut-o la mustata pe Madalina Ghenea. Greseala pe care o regreta cel mai mult actorul

21 Februarie 2022
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac se poate lauda cu multe aventuri, ba chiar si cu relatii serioase. Din pacate, acesta nu are prea mult noroc la capitolul dragoste, dar se pare ca si el are o mare contributie la asta. Mihai a ratat-o ca printre degete pe Madalina Ghenea si este unul dintre episoadele pe care le regreta cel mai mult.

Madalina Ghenea a spus demult adio Romaniei si se pare ca a facut alegerea cea buna. Frumoasa romanca face ravagii peste hotare si aproape ca nu este persoana care sa nu stie relatiile ei cu barbati celebri. Madalina nu duce deloc lipsa de propuneri de la barbati. Multi actori de la Hollywood sunt cuceriti de frumusetea Madalinei, iar unii dintre ei deja a facut primul pas si au iesit la intalnire cu romanca noastra.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Madalina Ghenea este una dintre cele mai frumoase romance. Madalina a facut mereu ravagii in randul barbatilor celebri din lume, iar acum, Mihai Bendeac si-a amintit ca putea fi langa ea, daca nu era asa orgolios si nu actiona impusiv. Se pare ca Bendeac a pierdut-o fara sa vrea pe Madalina, dupa ce aceasta a asteptat un raspuns pozitiv din partea lui de a iesi la intalnire, dar Mihai a ezitat sa i-l ofere.

 "E ca povestea cu mine si Madalina Ghenea cumva. La un moment dat trebuia sa ne intalnim si i-am zis ca sunt ocupat sambata, ca mi s-a parut mie asa ca cea mai smechera poveste cu putinta asta ar fi.", a povestit Bendeac, in emisiunea pe care o jurizeaza.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006197 (s)