News Flash:

Michelle Obama, personajul principal in unul dintre cele mai asteptate seriale ale anului

21 Februarie 2022
323 Vizualizari | 0 Comentarii
Michelle Obama

Fara doar si poate, Michelle Obama este una dintre cele mai puternice si cunoscute femei din intreaga lume. Povestea ei de viata este uimitoare si, tocmai de aceea, a meritat o carte si un documentar produs de Netflix. Acum, un nou serial este „in the making” si are in centru cele mai reprezentative figuri feminine din intreaga lume. 

Viola Davis, cunoscuta actrita din serialul „How to get away with murder” a inceput anul cu un proiect maret, dar si promitator, in acelasi timp. Impreuna cu compania de productie pe care o detine sotul ei, Julius Tennon, „JuVee Productions”, cei doi vor aduce pe micile ecrane unul dintre cele mai interesante seriale de anul acesta.

Este vorba despre „First ladies”, al carui prim sezon le va avea in centrul atentiei pe Eleanor Roosevelt, Betty Ford si, desigur, pe Michelle Obama. Serialul este o premiera, avand in vedere ca, pana acum, majoritatea productiilor s-au bazat pe puterea personajelor masculine, respectiv a presedintilor.

Rolul lui Michelle Obama ii revine Violei David care a trecut printr-o transformare uriasa pentru a se apropia cat mai mult de varianta originala. „Sa joc rolul lui Michelle Obama nu a fost deloc usor, dar a fost o onoare”, a scris actrita pe contul de Instagram.

„First ladies” va avea premiera pe 17 aprilie. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006334 (s)