News Flash:

Dani Otil, despre spiritul sarbatorilor. ”Nu ofer cadou cuiva pe care nu il suport... ”

11 Noiembrie 2021
379 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil 1

Mai in gluma, mai in serios, Dani Otil si-a manifestat mereu latura de Grinch. Chiar si la emisiune a spus ca nu este adeptul cadourilor, cu atat mai putin sa ofere. Cei care urmaresc de ani buni Neatza, sigur isi amintesc de episodul in care acesta a oferit Amaliei, fosta colega de la horoscop, o pereche de incaltari sport pe care acesta ii purtase inainte. 

Si la Neatza, la fel ca in orice colectiv numeros, in perioada sarbatorilor de iarna se organizeaza asa-zisul ”Secret Santa”. Colegii lui Dani Otil stiu deja ca nu sunt norocosi daca biletelul cu numele lor este extras de catre prezentator. Acesta nu imbratiseaza deloc ideea de a oferi cadouri, cu atat mai putin de a respecta o traditie imprumutata de peste hotare. 

Zgarcenia lui Dani a fost subiect de discutie in cadrul podcastului realizat de catre Speak. Dani a dezbatut multe subiecte acolo, de la expunerea pe care a avut-o atunci cand era impreuna cu Mihaela Radulescu, pana la cat de mult i s-a schimbat viata de cand este tatic. Din fericire pentru Gabriela si pentru Luca Tiago, baietelul lor, Dani nu este deloc zgarcit atunci cand vine vorba de a face cadouri familiei, chiar si daca nu este o ocazie speciala.

''Sunt cel mai mare luptator impotriva lui "Secret Santa", mi se pare o prostie. Ideea de baza a lui Secret Santa este foarte buna, dar faptul ca te duci pana in benzinarie sa iei ceva unei persoane pe care nu o suporti nu e ok. La locul de munca, de Secret Santa se bucura doi sau trei oameni'', a declarat Dani Otil la Neatza cu Razvan si Dani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006363 (s)