News Flash:

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam a recunoscut pentru prima data de ce nu se casatoreste. ”Mi-am pierdut... ”

3 Septembrie 2021
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Betty Stoian

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam are o relatie frumoasa de cativa ani cu tatal copilului ei. Fiica lui Salam si Catalin Visinescu sunt impreuna de ani buni si nu de multe ori au fost intrebati de ce nu s-au casatorit pana acum. Cei curiosi au primit raspunsul de abia acum chiar de la Betty Stoian.

La cei 21 de ani ai ei, Betty Stoian traieste una dintre cele mai frumoase etape din viata ei. Fiica lui Florin Salam a renuntat acum ceva timp la lumina reflectoarelor si, chiar daca a mai cochetat din cand in cand cu cariera muzicala, calcandu-i pe urme tatalui ei celebru, nu a mai facut-o la acelasi ritm pe care il avea inainte. Betty are si o explicatie pentru asta si se pare ca fanii ei o sustin indiferent de ce ar face. Aceasta a preferat sa se dedice aproape complet familiei pe care o are cu Catalin Visinescu, iar acum a decis sa raspunda si celor care o critica ca face asta fara sa fie macar casatorita cu tatal copilului ei.

”Mi-am pierdut inelul de logodna anul trecut, chiar de ziua mea, in Turcia. Am facut un dus inainte de plecare si l-am pierdut. Am ajuns acasa si nu era inelul. Am tinut foarte mult la inelul ala!”, a declarat Betty pentru Viva si se pare ca aceasta este unul dintre motivele care o fac pe Betty sa amane nunta, momentan. Betty nici nu s-a gandit sa organizeze un astfel de eveniment in perioada asta, mai ales ca lista ei de invitati ar fi extrem de lunga, iar pandemia, din pacate, nu ii permite sa aiba o nunta fastuoasa, asa cum si-ar dori.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006424 (s)