News Flash:

Vreți la mare?

Astăzi, 1 septembrie, a fost lansată ediţia de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”

1 Septembrie 2023
188 Vizualizari | 0 Comentarii


Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea ediției de toamnă a programului „Litoralul pentru toți” începând de astăzi, 1 septembrie. Acest program oferă românilor posibilitatea de a se caza în hotelurile și pensiunile clasificate din stațiunile de la Marea Neagră la prețuri începând de la 35 de lei pe noapte.

Pachetele turistice din acest program sunt cu până la 70% mai ieftine în comparație cu tarifele din sezonul de vârf, iar majoritatea hotelurilor păstrează aceleași tarife ca în anul precedent.

Ajuns la ediția cu numărul 42, programul „Litoralul pentru toți” se desfășoară în perioada 1 - 30 septembrie 2023 și este destinat tuturor turiștilor care doresc să petreacă un sejur pe litoralul românesc în afara sezonului estival. Până în prezent, 48 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral s-au înscris în program, oferind un număr de aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte.

Reprezentanții FPTR estimează că peste 100 de unități de cazare vor adera la acest program, ceea ce ar putea permite peste 40.000 de turiști să beneficieze de tarife reduse pe litoral în luna septembrie. Locurile de cazare vor putea fi rezervate direct prin hoteluri, agențiile de turism partenere și revânzătorii acestora.

În cadrul programului „Litoralul pentru toți”, tarifele pentru o noapte de cazare încep de la 35 de lei pe noapte, pentru o persoană. Cel mai accesibil pachet, fără masă, poate fi achiziționat la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, în cazul în care se optează pentru un sejur de minim cinci nopți.

Programul include hoteluri de la 2 la 4 stele, iar tarifele propuse sunt adaptate pentru toate categoriile de turiști.

„Litoralul pentru toți” reprezintă singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005878 (s)