News Flash:

Anuntul care i-a socat pe fanii din lumea intreaga. Salma Khan, iubitul Iuliei Vantur a fost muscat de sarpe in ziua de Craciun

28 Decembrie 2021
468 Vizualizari | 0 Comentarii
Salman Khan

Iulia Vantur nu a avut parte de cele mai fericite sarbatori de iarna. Frumoasa romanca impreuna cu actorul de la Bollywood se aflau la o ferma din Panvel cand s-a intamplat nefericitul eveniment. Salman Khan a fost muscat de un sarpe, iar toti cei apropiati isi fac griji pentru el, mai ales ca exista probabilitatea ca reptila sa fie veninoasa. 

In ziua de Craciun, Salman Khan a avut parte de sperietura vietii lui. Celebrul actor si-a propus sa se relaxeze departe de agitatia orasului, la o ferma indepartata din Panvel. Ceea ce a avea sa fie o perioada linistita, s-a transformat intr-un adevarat cosmar, atat pentru actor, cat si pentru familie si apropiati. Salman Khan a fost muscat de un sarpe, iar dupa acest incident tragic a fost dus de urgenta la spital. 

Potrivit celor de la Viva, iubitul Iuliei Vântur a fost mușcat de un șarpe care nu era veninos. Cu toate astea, a fost necesara transportarea lui la spitalul MGM din Kamothe, unde a primit îngrijiri medicale și a stat sub supravegherea medicilor timp de 6 ore.

Cadrul medical care l-a tratat pe actor a spus că starea lui este stabilă și că este în afara oricărui pericol. De asemenea, pe rețelele de socializare, a apărut și o fotografie cu artistul de pe patul de spital, însă acesta nu a dat prea multe detalii.

Salman Khan nu a uitat nici de fanii lui pe care a vrut sa-i tina la curent cu tot ceea ce s-a intamplat, asa ca a postat o imagine pe Instagram de pe patul de spital.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005439 (s)