News Flash:

Giulia si sotul ei s-au infectat cu Covid inainte de a pleca in vacanta. „Sper sa nu ne certam prea mult”

3 Ianuarie 2022
408 Vizualizari | 0 Comentarii
Giulia

Se pare ca noul an a inceput cu probleme pentru celebra cantareata. Cu toate acestea Giulia nu si-a pierdut simtul umorului si nici optimisul, asa cum reiese din ultimele postari ale sale.

Cei patru au aflat ca au Covid, chiar inaintea plecarii, astfel ca, in loc de 7 zile petrecute pe partiile din Austria, vor sta acasa, in izolare, timp de 14 zile. In prezent, starea artistei este stabila, fiind in carantina la domiciliu, alaturi de sotul si cei doi copii ai sai. Cei patru vor sta in izolare pentru urmatoarele 14 zile.

Daca tot nu au plecat in vacanta, Giulia s-a filmat in fata bradului, echipata ca de schi, si si-a pus fanii la curent cu ultimele noutati. Totusi, exista si o parte buna in toata aceasta situatie. Toti sunt izolati in confortul casei lor si nu au fost nevoiti sa isi petreaca vacanta mult visata intr-o camera de hotel.

,,Va salut din vacantaaaaaa! Echipata sunt, jagertee am in cana si totusi lipseste ceva! Nu e chiar vacanta care trebuia sa inceapa astazi in Austria dar atata timp cat ne simtim bine e ok si varianta asta! P.S. Sper sa nu ne certam prea tare in urmatoarele 14 zile in casa!!! Va pupam! Stay safe!”, a scris Giulia pe contul sau de Instagram

„Suntem sanatosi toti patru. Ne-am facut testul PCR ca sa putem pleca in vacanta, si asa am aflat ca toti patru suntem pozitivi. Avem trei doze de vaccin, poate de asta suntem bine”, a declarat Giulia Anghelescu pentru playtech.ro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006888 (s)