News Flash:

Concurentii de la „Survivor” primesc o avere pentru participare. Cu cat se aleg daca ajung cat mai aproape de finala

3 Ianuarie 2022
658 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Anul acesta, mai mult ca niciodata, „Survivor” va fi o competitie plina de surprize. Pe langa faptul ca premiul s-a dublat, cei de la PRO TV nu au uitat nici de restul concurentilor care se inhama in lupta pentru supravietuire din Republica Dominicana. Conform unuia dintre membrii noului sezon, bani saptamanali, de data asta, nu sunt deloc putini, iar cei care vor rezista cat mai mult pana aproape de marea finala, pot pleca acasa cu o mica avere.

„Survivor” isi rasfata concurentii. In sezonul acesta, nu va mai fi privilegiat doar castigatorul, ci si cei care participa pe tot traseul si fac fata probelor de anduranta. Unul dintre concurentii sezonului acesta, a declarat, sub anonimat ca fiecare dintre cei implicati in proiect primeste cateva 1000-1250 de euro pe saptamana, iar daca au sanse sa ajunga cat mai aproape de finala, dar o rateaza la mustata, tot au ceva de castigat. Seminalisti si toti cei care rezista mult in competitie ajung sa incaseze si 20.000 de euro, adica un sfert din marele premiu de 100.000 de euro.

Primii concurenti confirmati din echipa Razboinicilor sunt Elena Matei si Blaze. Cei doi nu sunt la prima tangenta cu televiziunea, ci au mai aparut pe micile ecrane la „Chefi la cutite”, respectiv la „Mireasa”. Elena si Blaze si-au propus sa lupte si sa aduca marele premiu acasa, mai ales ca anul acesta suma s-a dublat si a ajuns la 100.000 de euro.

“Suntem pregatiti, am fluierul la mine. Pe 16 ianuarie va fi prima emisie intr-o noua etapa a Survivor Romania, o etapa in care, iata, pe faimosi ii cunoastem, la tine aici, am vazut emisiunea.

Doamne! Ma uitam la ei si marturisesc ca personalitatea lor, maniera in care se dezvaluie a fost si este foarte important pentru cum o sa ii privim si noi acolo. O sa ne uitam la ei, urmeaza sa intre in arena”, a anuntat prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008189 (s)