News Flash:

Antonia a dat cartile pe fata. Iubita lui Alex Velea a recunoscut ca se confrunta cu depresia

4 Ianuarie 2022
390 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia este mereu vesela si incearca sa le transmita fanilor un vibe bun de fiecare data cand are ocazia. Chiar daca viata ei ar putea parea perfecta, sotia lui Alex Velea a recunoscut ca are si episoade mai putin fericite si ca, in trecut, s-a confruntat cu depresia. se confrunta destul de des cu episoade de anxietate si depresie, iar cele mai mari frici sunt cele legate de cresterea celor trei copii ai ei. Desi se afiseaza mereu pe Instagram in ipostaze perfecte si zambeste, Anto a recunoscut ca sunt momente in care depresia preia controlul.

„Pe Facebook n-am mai stat de foarte mult timp, acolo este un loc de ura imens pentru mine. Ma incarc foarte mult si in ultima vreme am trecut printr-un soi de depresie. E nasol, e usor sa spui ca nu trebuie sa pui la suflet, dar faptul ca ai putut sa scrii asa de urat, pentru mine e o atrocitate.” a spus Antonia in podcastul lui Gojira.

„Am invatat ca orice postez, orice dansez, orice orice, nu fac bine. Ma faceti in toate felurile, ok, accept, dar cand incepeti cu mesaje despre copiii mei, mi se pare ca sunteti bolnavi, bai, dar sunteti bolnavi la cap, nu ai cum sa faci asa ceva, nu ai cum.

Urmeaza sa postez niste mesaje si va cer ajutorul sa dati report la fiecare pagina pe care o postez. Poti sa ma urasti pe mine, poti sa ma faci in toate felurile pentru ca sunt obisnuita, dar tu cand scrii ca vrei sa moara copilul cuiva, eu nu inteleg, pe mine ma depaseste situatia”, scria Antonia pe InstaStory, in urma cu ceva timp, conform Libertatea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006705 (s)