News Flash:

Lucian Viziru, vesti triste pentru toti admiratorii lui. Actorul s-a filmat, in stare grava, de pe patul de spital

4 Ianuarie 2022
425 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucian Viziru

Din pacate, Lucian Viziru nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Actorul se confrunta cu anumite probleme de sanatate, iar lucruri sunt mai serioase ca niciodata. Dupa ce a inceput sa se simta rau si sa aiba dureri insuportabile in capul pieptului, fratele lui Augustin Viziru a decis sa mearga la spital pentru a fi tratat corespunzator. Acesta a ajuns la Spitalul Floreasca suspect de infart, dar se pare ca acum este in afara oricarui pericol.

Lucian Viziru nu se simte deloc bine, iar cei care il urmaresc in online si-au dat seama de asta. Actorul a postat un vlog de pe patul de spital si le-a povestit admiratorilor lui, cu lux de amanunte ce s-a intamplat si cum a ajuns acolo. De asemenea, Lucian a avut numai cuvinte de lauda la adresa personalului medical de la Spitalul Floreasca. Chiar daca a fost tratat regeste, actorul regreta foarte mult faptul ca a stat departe de familie in perioada sarbatorilor de iarna. 

„Eu sunt in momentul asta in spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am facut aici. Da, sunt un norocos. Initial s-a crezut ca am facut infarct. Am avut dureri mari in capul pieptului. Durerea se ducea jos spre bratul stang. La prima analiza in ceea ce priveste inima mi-au iesit negative. A doua zi, enzimele astea au iesit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astazi am fost mutat din salonul de Terapie Intensiva inapoi in salonul asta, unde am ajuns in prima zi. Sper sa reusesc sa plec maine acasa. E bine in Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri si alaltaieri nu am avut voie sa ma misc din pat”, a dezvaluit Lucian Viziru, in ultimul vlog postat pe YouTube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004883 (s)