News Flash:

Fratii Bogdanoff, cei mai cunoscuti gemeni din lume au murit la sase zile diferenta. Care a fost cauza decesului

4 Ianuarie 2022
705 Vizualizari | 0 Comentarii
Fratii Bogdanof

Fratii Bogdanoff, cei mai faimosi gemeni din Franta, cunoscuti pentru ca au lansat primul program de televiziune dedicat domeniului stiintifico-fantastic din Hexagon, au murit la sase zile diferenta, la varsta de 72 de ani, informeaza EFE.

Cei doi au fost internati pe 15 decembrie la spitalul Georges Pompidou din Paris. Primul, Grichka, a murit pe 28 decembrie, iar Igor luni. Desi familia nu a vrut sa comenteze cauza deceselor, anturajul lor a asigurat presa ca niciunul nu era vaccinat anti-COVID-19 si cand Grichka a murit, dupa cateva zile de coma, decesul a fost pus pe seama coronavirusului.

Au devenit faimosi in Franta in calitate de gazde ale programului de science fiction 'Temps X'
Potrivit postului BFM TV, acestia nu erau anti-vaccinisti, dar au considerat ca sunt intr-o forma fizica buna si ca nu fac parte din grupul persoanelor vulnerabile, care ar trebui sa se imunizeze. Gemenii, descendenti ai aristocratiei austriece, au devenit faimosi in Franta in calitate de gazde ale programului de science fiction 'Temps X', difuzat intre 1979 si 1987.

Igor si Grichka, care la emisiunea respectiva purtau salopete argintii, ieseau in evidenta si prin trasaturile faciale distinctive, cu barbie si pometi proeminenti. 

In pofida unei transformari evidente a chipului de-a lungul anilor, ambii au negat ca ar fi recurs la operatii estetice sau ca ar suferi de acromegalie. Au fost doctori in fizica si matematica, scriitori si figuri de marca in domeniul popularizarii stiintei, desi o parte a comunitatii stiintifice le-a criticat activitatea si valoarea acesteia.

Gemenii Bogdanoff au realizat alte doua emisiuni de televiziune, 'Rayons X', din 2002 pana in 2007, si 'A deux pas du futur', intre 2010 si 2011, si s-au aparat de critici sustinand ca unii experti nu sunt in stare sa accepte puncte de vedere mai putin obisnuite.

In iunie 2018, cei doi au fost acuzati de inselaciune impotriva unei persoane vulnerabile, suspectati ca au profitat de vulnerabilitatea unui milionar de 54 de ani, care s-a sinucis in luna august a acelui an. Procesul lor era programat la Tribunalul corectional din Paris luna aceasta, potrivit ziarului Le Monde, scrie Agerpres.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004212 (s)