News Flash:

Ce mesaj le-a transmis Dan Negru tuturor dupa ce a pierdut Revelionul in fata celor de la PRO TV. „Au reusit si ei sa intre in ring”

3 Ianuarie 2022
458 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru nu mai are nevoie de prezentare. Emisiunile lui aduna milioane de telespectatori in fata televizorului, iar celebrul Revelion aproape ca a devenit o marca doar a lui.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din industria media. Acesta are la activ zeci de emisiuni care au avut mereu succes, indiferent de numele sub care le lansau sau de ora la care erau difuzate. Anul acesta, prezentatorul a anuntat ca va fi pentru ultima data cand va prezenta celebrul Revelion la Antena 1. Telespectatorii nu au primit prea bine vestea asta si se pare ca s-au razbunat pe Negru. Pentru prima data in 22 de ani, Revelionul cu masti al lui Dan Negru a fost detronat de cei de la PRO TV. „Protevelionul” a fost pe placul romanilor care au decis sa petreaca nopatea dintre ani alaturi de vedete trustului PRO TV. Vestea nu i-a picat deloc bine lui Negru si nici celor din productie. Totusi, prezentatorul a dat dovada de fairplay, iar mesajul postat pe social media a scos la iveala ca poate fi un domn si atunci cand pierde.

„Am vazut ieri breaking-news-uri si zeci de stiri in care eram subiectul principal si am promis echipei mele ca vin cu o lamurire publica:
26,2 Pro si 24,2 Antena a fost audienta reala a Revelionului in toata tara, pe publicul national, de la copii la seniori.
Dupa 22 de ani, e prima data cand liderul televiziunilor, Pro Tv, e umar la umar cu Revelionul nostru.
Ii aplaud cu fair-play si ii astept in ring la anul!
In cei 21 de ani, liderul Pro Tv a incercat diferite retete de Revelioane, de la showuri mari in studiouri uriase, cu zeci de vedete, pana la filme sau concerte in piete.

Dupa 22 de ani au reusit sa intre in ring si ii aplaud.
Ierarhia televiziunilor romanesti in timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena si Kanal D impartindu-si locurile 2/3 pe publicul din toata tara, nu pe diferite main-targeturi.

Perfomanta echipelor mele in cei 21 de ani e ca de pe locul 2/3 am invins mereu liderul!
Anul asta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, Romania Tv dupa cum cel mai scump a fost ProTv.
Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori si Pro merita felicitat ca a gasit resursele financiare!

Eu ii multumesc personal lui Gherghe Zamfir care a acceptat invitatia mea si a cantat gratuit, fara niciun ban doar din simpla bucuriei a intalnirii cu romanii. Zamfir a si avut varful de audienta al noptii!”, a spus Dan Negru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004792 (s)