News Flash:

Mihai Albu, ghinionist in dragoste si in afacere. Desginerul este la un pas de faliment. „Am incercat o supravietuire”

4 Ianuarie 2022
538 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Albu

Fara doar si poate, Mihai Albu este unul dintre cei mai cunoscuti designeri de la noi din tara. Aceasta a scris istorie in domeniul pantofilor de lux si a fost, pentru mult timp, unul dintre cei mai cautati producatori. Acum, asa cum era de asteptat, pandemia a afectat sectorul de productie in care activeaza Mihai Albu, iar designerul a resimtit criza mai mult ca niciodata. 

Mihai Albu a recunoscut ca lipsa evenimentelor si inasprirea regulilor impuse de pandemie au avut efect direct asupra afacerii lui. Aceasta este la pas de faliment si nu i-a fost frica sa recunoasca acest lucru. Totusi, designerul nu a negat faptul ca inca spera ca totul sa revina la normal, iar afacerea lui sa devina din ce in ce mai prospera. Daca pe plan profesional nu i-a mers deloc bine, nici pe plan personal lucruri nu sunt mai roz. Mihai Albu considera ca ambele planuri se influenteaza unul pe altul si de aia, in ultima perioada, i-a mers din ce in ce mai rau. 

”Luna decembrie a fost o luna mai plina, iar abia zilele acestea am intrat si eu in vacanta. Insa, anul acesta, din punct de vedere profesional, nu a fost stralucit, pot spune ca am incercat o supravietuire si o rezistenta pe piata. Chiar daca a parut la un moment dat, prin vara, ca lucrurile s-ar indrepta, din septembrie au cazut din nou, odata cu anularea nuntilor, petrecerilor, iar piata de fashion a resimtit foarte tare lucrul acesta. Am petrecut foarte mult timp la atelier si mi-am dorit sa am atat de multe idei incat sa reziste afacerea.”, a declarat Mihai Albu pentru FANATIK.

”Din cauza starii profesionale, nici in viata personala nu a rasarit soarele. Au fost niste incercari, dar nereusite. In rest, pot spune ca a fost bine, pentru ca am tinut legatura cu fetita mea, am iesit mai putin pentru ca eu locuiesc cu mama mea, care are 94 de ani, si trebuie sa am mare grija de ea.”, a mai povestit creatorul de moda.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)