News Flash:

Sorin Bontea a castigat sezonul 3 Asia Express, dar nu a ramas cu toti banii. ”Nu am luat decat... ”

24 August 2021
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Bontea

Sorin Bontea nu are nevoie de prea multe prezentari. Atunci cand vine vorba de domeniul culinar, Bontea este unul dintre numele de referinta de la noi. Impreuna cu ceilalti doi colegi ai sai, Scarlatescu si Dumintrescu, Bontea jurizeaza una dintre cele mai de succes emisiuni de la noi.

Acum doi ani, Sorin Bontea a dorit sa iasa din zona lui de confort si sa paraseasca pentru cateva luni bucataria, acolo unde se simte si se manifesta cel mai bine. Bontea a plecat in Asia Express alaturi de bunul lui prieten, Razvan Fodor si au format una dintre cele mai amuzante echipe. Bontea si Fodor sau Reactoarele 3 si 4 asa cum si-au denumit echipa au cucerit instant publicul si, desi nu multa lume se asteapta sa aiba un parcurs atat de lung in competitie, cei doi au reusit sa le fure premiul lui Speak si Stefaniei, adversarii lor din finala.

Intors in tara cu marele premiu, colegii sai de platou au facut multe glumele pe seama premiului pe care acesta la castigat si despre ce va face cu banii. Sorin nu a avut niciun secret fata de Scarlatescu si Dumitrescu, dar nici fata de fanii lui si a recunoscut ca premiul de 30.000 de euro s-a impartit echitabil, intre el si Razvan Fodor, fiecare plecand acasa cu partea lui. "Nu am luat decat 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor.", a spus cheful.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011083 (s)