News Flash:

Andreea Mantea si-a bagat fanii la banuile cu imaginile din vacanta. Este sau nu vedeta insarcinata?

17 August 2021
449 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea

Andreea Mantea a luat o pauza de la programul solicitant si a ales sa mearga sa se relaxeze intr-o destinatie exotica. Bruneta a postat cele mai bune imagini in care se poate vedea si o parte din peisaj, dar altceva a atras atentia internautilor.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi care a ajuns la inimile fanilor datorita proiectelor tv si nu a internetului. Andreea a plecat recent in vacanta si a postat poze in care si-a etalat corpul de vara. Fanii au analizat cu atentie fiecare detaliu si au ajuns la o concluzie: Andreea este insarcinata. Vedeta a primit mii de mesaje in care toata lumea o intreba daca asteapta un copil, asa ca a decis sa le raspunda tot pe Instagram.

”Nu sunt insarcinata si mi-e greu sa raspund tuturor celor care ma intreaba de ce am aceasta burtica daca nu sunt insarcinata. Mi-e greu sa le explic afectiunea cu care ma confrunt ... pentru ca este o afectiune. Nu este grasimuta, suncuta. Nici n-am vreo silueta demna de invidiat, dar cateodata se intampla sa ma umflu. O alergie, o boala autoimuna. E foarte mult de povestit...”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006288 (s)