News Flash:

Ana Baniciu a primit propunerea de a poza in Playboy. Care a fost motivul pentru care a refuzat oferta

28 Decembrie 2021
474 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Baniciu

Fara doar si poate, Ana Baniciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Fata lui Mircea Baniciu nu s-a remarcat doar datorita fizicului atragator, ci si datorita vocii si talentului ei actoricesc. Ana este cunoscuta inca de pe vremea cand juca alaturi de Alina Eremia si Dorian Popa in serialul „Pariu cu viata”. Timpul a trecut, iar Ana Baniciu a redescoperit faima odata cu participarea la „Asia Express”.

Asa cum a recunoscut chiar ea, Ana s-a confruntat cu un mare val de popularitate dupa castigarea marelui premiu de la „Asia Express”. Din acel moment, vedeta a inceput sa fie cautata de diferite braduri pentru a face reclame platite, dar si de anumite emisiuni. Unul dintre episoadele pe care nu o sa le uite niciodata este acela in care a fost sunata de cei de la Playboy. Ana avea un fizic de invidiat inca de cand juca in serial, iar posteriorul ei a atras mereu atentia. Vedeta a povestit pentru prima data in podcastul „Vin de-o poveste” cum s-a vazut nevoita sa refuze aparitia in pictorialul pentru barbati.

„Sunt constienta ca Dumnezeu mi-a dat un corp ok, unitar. Am avut o perioada in care am vandut doar chestia asta, sexiness-ul. Cred ca era o perioada in care eu ma simteam mai sexy. Sper, consider ca nu am avut nicio perioada in care am fost vulgara. Mi-am propus sa nu fiu vulgara. In perioada LaLa Band, am primit telefoane si m-au rugat sa ii contactez daca vreau sa pozez goala. Si le-am zis: Bai, fratilor, niciodata in viata asta! Poate daca aveam alt nume, dar nici asa. Nu as putea sa fac asta, mi se pare ca nu ma ramane niciun nimic. Nu mi-am dorit eu asta. Cred ca, totusi, as fi vrut sa ramana o parte nestiuta de catre oameni. Sunt chestiile mele intime, corpul meu, niciodata nu m-am aratat asa.”, a spus Ana Baniciu in podcastul lui Radu Tibulca.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005449 (s)