News Flash:

Florin Vasilica, jigniri fara perdea la adresa mamei sale. „Idioato, nu exista pe lumea asta mama ca tine!”

5 Ianuarie 2022
554 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Vasilica

Fiul regretatului Florin Vasilica a intrat in noul an plin de resentimente. Aceasta a vrut ca toata lumea sa stie ca relatia pe care o are cu mama lui nu este una prea pasnica. Interpretul de muzica populara a aruncat cu vorbe dure la adresa mamei sale, iar fanii au fost uimiti sa vada ce vocabular colorat are. 

Conflictul dintre Florin Vasilica si mama lui nu este de ieri, de azi, ci arde la foc mocnit de mult timp. Totul ar fi inceput atunci cand Liviu Vasilica ar fi murit, iar cei doi au dat startul unei relatii foarte tensionate. Acum, Florin este suparat pe mama lui din cauza ca aceasta i-ar fi cerut cheile de la casa pe care o detine. Fiul lui Liviu Vasilica nu a mai rezistat si a postat un mesaj pe Facebook in care a umilit-o pe mama lui. 

„Deci, nesimtita de maica-mea imi zice ca nu are cheie de la casa mea, casa mea muncita si cumparata de mine. Pai eu nu am cheie de la casa parintilor mei, ca a avut ea grija sa nu am ... Idioato, nu exista pe lumea asta mama ca tine! Jegoaso!”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Florin Vasilica mamei lui.

Postarea a fost stearsa de pe contul interpretului la scurt timp. Aparent, dupa ce a cugetat mai mult asupra mesajului scris, Floriin Vasilica a considerat ca nu este ceva ce ar trebui sa spuna in mod public.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005686 (s)