News Flash:

Andreea Banica, regula noua pentru sotul ei. Acesta nu are voie sa ii mai cumpere lenjerie intima cadou. „Ii iei cu speranta ca... ”

16 Iunie 2022
443 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea

Andreea Banica recunoaste ca ii da indicatii clare partenerului de viata in ceea ce priveste cadourile, pentru a nu cheltui bani pe care care nu ii place sau nu ii foloseste.

Andreea Banica si-a mai indeplinit un vis la inceputul acestei luni, cand a intrat in posesia unei masini la care ii ramasese gandul de ceva vreme. Nu a renuntat la plan, iar sotul ei, Lucian Mitrea, s-a conformat si i-a cumparat-o.

Nu-mi place sa mi se faca cadouri care nu-mi plac sau pe care nu le-as folosi, mai bine nu imi faci un cadou, mai bine imi aduci o floare. Daca imi aduci cadou o esarfa, pe care nu as folosi-o sau un parfum care nu-mi place, nu are sens sa mi le-aduci. Da, am si acum o pereche de bikini. Ii am in dressing si mereu cand deschid dulapiorul si vad toate perechile de bikini, ma uit la ei cu speranta ca ii voi purta vreodata, dar nu! I-am spus: Te rog frumos sa nu imi mai iei niciodata bikini', de atunci nu mi-a mai luat. Nu mai are voie sa imi faca cadouri care nu imi plac!', a declarat, in exclusivitate pentru VIVA!, Andreea Banica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005792 (s)