News Flash:

Andra Volos, facuta de ras in online. Fosta iubita a lui Bogdan Mocanu a ”uitat” sa plateasca hainele cu care s-a afisat o iarna intreaga pe Instagram

12 August 2021
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra Volos

Din ce in ce mai multe adevaruri ies la suprafata in online despre asa-zisele influencere de la noi. De cand a inceput Oana Zavoranu emisiunea de demascare a persoanelor din online care primesc lucruri gratis, acum din ce in ce mai multe conturi vaneaza astfel de situatii.

Aproape ca nu trece nicio zi fara ca in showbiz sa nu se faca de ras o vedeta. Acum a venit randul Andrei Volos, fosta iubita a lui Bogdan Mocanu si participanta la Puterea Dragostei. Tanara este cunoscuta in online datorita pozelor provocatoare pe care le posteaza, dar si datorita tinutelor extravagante pe care le afiseaza.

In timp ce unele adolescente viseaza si isi doresc tinutele Andrei, altele s-au ocupat de demascarea acesteia. In online circula capturi de ecran cu o conversatie dintre Andra si un brand de haine care o acuza pe aceasta ca nu a respectat conditiile barterului. Mai exact, satena a cerut haine pe care a promis ca le va promova in online si, desi a primit coletul si a purtat aproape toata iarna hainele respective, nu a mentionat de unde le are si nici nu a promovat brandul respectiv.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006393 (s)