News Flash:

Cine este prima persoana care a stiut ca Antonia este insarcinata? ”Nici nu i se vedea burta si am stiut”

11 August 2021
1563 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi si nu putine au fost datile in care s-au aruncat cu replici dure la adresa lor, mai ales din cauza Antoniei care are mari carente in exprimarea in limba romana.

Antoniei nu i-a fost usor sa se integreze in peisajul romanesc, mai ales dupa ce si-a petrecut toata copilaria in State. Incet, dar sigur, sotia lui Velea a reusit sa isi creeze un nume in industria muzicala de la noi si trebuie sa recunoastem ca frumusetea a ajutat-o foarte mult. Dupa ce l-a intalnit pe Alex Velea, Antonia si-a gasit linistea, dar si sufletul pereche. Cei doi au o relatie de peste 8 ani, doi copii superbi, s-au logodit de curand si s-au gandit sa intre in rand cu lumea buna si sa inceapa sa realizeze podcasturi.

”Minim 3”, proiectul lor de pe Youtube se bucura de un real succes, iar invitatii sunt alesi din randul pritenilor sau al persoanele pe care cei doi artisti ii admira si respecta. Dupa Zanni, a venit randul lui Teo Trandafir sa ia parte la discutii alaturi de familie Velea. Teo este foarte buna prietena cu Antonia, recunoscand ca rezoneaza foarte bine cu ea si ca intre ele exista o legatura pe care nu si-o poate explica. Tot Teo a fost si prima care a realizat ca Antonia este insarcinata cu primul copil. ”Am vazut-o si i-am spus: esti insarcinata, la care ea mi-a raspuns: da, acum ce fac?”, a povestit amuzata Teo in podcastul celor doi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004543 (s)