News Flash:

Raluca Badulescu, pusa la zid de fanii de pe Instagram. ”Unde era Omul de Tinichea!”

11 August 2021
769 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca Badulescu

Raluca Badulescu se pregateste intens de noul sezon ”Bravo, ai stil!”. Jurata este nerabdatoare sa analizeze tinutele celor noua celebritati aflate in arena stilului, dar pana atunci, Badu se mai bucura de zilele libere si de vacanta.

Raluca Badulescu si-a schimbat complet stilul de cand a slabit miraculos, iar din aparitiile ei zilnice nu lipsesc bijuteriile aurii si animal print-urile. Jurata ”Bravo, ai stil!” este o mare fana a unui cunoscut salon din Capitala si de fiecare data cand are ocazia il promoveaza. Asta s-a intamplat si acum cand Regina Regeasca de la Kanal D a realizat o sedinta foto tematica, iar imaginile au adunat peste 15.000 de like-uri.

Fanii vigilenti au observat un detaliu ciudat la imaginea Ralucai. Vedeta si-a editat atat de mult imaginea, incat mainile acesteia par mult mai mici decat sunt in mod normal, iar hainele aratau ciudat pe ea. Reactiile si valul de hate nu au incetat sa apara, iar multi dintre internauti au inceput sa o compare cu Omul de Tinichea din ”Vrajitorul din Oz”.

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Raluca Badulescu (•raluca.badulescu)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006945 (s)