News Flash:

Gina Pistol, criticata de fani ca nu isi arata fetita pe Instagram. ”Atatea ascunzisuri... ”

11 August 2021
582 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley Gina

Incet, dar cu pasi siguri, Smiley si Gina Pistol au toate sansele sa primeasca din partea fanilor titlul de cei mai secretosi parinti. Cei doi au botezat-o acum cateva saptamani pe Josephine si, contrar asteptarilor fanilor, Gina si Smiley inca nu au aratat chipul celei mici.


Smiley si Gina Pistol sunt in culmea fericirii. Micuta Josephine creste pe zi ce trece, iar momentele pe care cei doi parinti le petrec alaturi de ea sunt unice. Smiley se emotioneaza de fiecare data cand vorbeste de Josephine Maria si recunoaste ca este slabiciunea lui, in sensul bun al cuvantului. Gina si Smiley au botezat-o pe micuta, iar evenimentul a fost unul retrans, asa cum si-au dorit cei doi. 

Fanii lui Smiley, dar si ai Ginei sunt extrem de nerabdatori sa vada chipul celei mici, asa ca prezentatoarea tv si-a facut un obicei din a posta din ce in ce mai multe imagini, dar fara sa dezvaluie fata. Gina stie sa se joace cu rabdarea fanilor, iar pozele alease de ea dezvaluie fix cat trebuie. In timp ce unii internauti au facut-o deja supozitii cu cine seamana micuta mai mult, altii au fost deranjati de faptul ca nici pana acum nu au avut ocazia sa o vada pe Josephine.

”Nu vrei sa-ti arati copilul, e alegerea ta. Dar atatea umbre, ascunzisuri”, ”Nu stiti ce vreti.” au fost doar cateva reactii de-ale fanilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004936 (s)