News Flash:

Ana Porgras, in relatie cu Jador? Ce a scris in textul care l-a dezamagit pe Zanni? ”Iubi, te rog... ”

11 August 2021
732 Vizualizari | 0 Comentarii
zanni

Fanii emisiunii ”Survivor” stiu deja ca intre Zanni si Ana Porgras au existat tensiuni si apropieri mai mult decat intre doua persoane care ar fi doar prieteni. Dupa ce s-a incheiat competitia, relatia dintre cei doi nu a mai mers ca pe roate, iar Zanni a decis sa rupa orice legatura dupa ce a descoperit un mesaj dubios in telefonul Anei.

Zanni a povestit la Teo Show acum cateva saptamani ca relatia dintre el si colega lui, Ana Porgras nu mai este deloc asa cum isi imaginau cei din exterior. Castigatorul Survivior 2021 a recunoscut ca intre el si Ana s-au format legaturi puternice, dar la intoarcerea in tara, fiul adoptiv al lui Velea a fost dezamagit de comportamentul Anei si de relatia pe care aceasta o avea cu Jador.

Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog raspunde”. Ii scria romane, ala se supara. Ala traia o gelozie ca „stai cu ala”, o injura ala si ea ii zicea „Hai, ma iubi, ca mai stau si eu putin cu el de show, sa mai apar si eu pe la televizor. Nu stii ca lucrurile se fac de show?!” Si cand am citit asta, nu imi venea sa cred ca este adevarat. M-am uitat la ea, a vazut ca sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonul, a inghitit in sec si se facea ca ploua. Si i-am zis „Ma, Ano, stii ca mereu am fost in mintea mea, puteai sa imi spui, ca nu te judecam”. Si m-am dus in baie sa ma spal pe fata si cand am iesit, in doua secunde a iesit deja din camera si nu am mai vorbit”, a mai zis el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006594 (s)