News Flash:

Cum s-a pozat Alexia Eram de cand nu mai este cu Mario Fresh? Fiica Andreei Esca a lasat totul la vedere

11 August 2021
557 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Eram

Alexia Eram si Mario Fresh nu mai sunt impreuna, cel putin la concluzia asta au ajuns fanii lor care nu i-au mai vazut impreuna de mai bine de 2 luni. Acum, ca este libera, Alexia si-a facut un obicei din a poza din ce in ce mai provocator, iar asta face ca numarul like-urilor sa depaseasca cifre record.

Alexia Eram, cunoscuta ca fiind iubita lui Mario Fresh a ramas doar cu apelativul fiica Andreei Esca. Tanara a pus punct relatiei pe care o avea cu artistul si nu pare ca sufera prea mult. Alexia este independenta, are mai multe proiecte care ii aduc un venit sigur, si-a luat propriul apartament si pana acum nu a dat niciun semn ca i-ar fi dor de Mario.

Chiar daca s-au despartit, cei doi inca sunt buni prieteni, iar asta s-a vazut si la ziua lui Mario, acolo unde Alexia l-a tratat fix ca pe un amic foarte bun. Dupa petrecerea artistului, influencera si-a facut bagajele si a plecat la mare, unde s-a lasat pozata in cele mai sexy ipostaze. Fanii au apreciat intr-un numar foarte mare, iar comentarii frumoase au fost la ordinea zilei.

 

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Alexia Eram♛ (•alexiaeram)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005903 (s)