News Flash:

Bianca Dragusanu a ramas pieton dupa ce oamenii legii i-au luat permisul pentru 30 de zile

11 August 2021
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu nu trece prin cele mai fericite zile ale ei. Daca pe plan personal ii merge mai bine ca niciodata, pe plan profesional Bianca a primit azi tragica veste ca a ramas pieton pentru 30 de zile.

Iubita lui Gabi Badalau va trebui sa isi gaseasca sofer pentru urmatoarea luna. Chiar daca Bianca Dragusanu nu mai are nevoie de nicio prezentare si este celebra, aceasta celebritate nu a scapat-o nici de probleme si nici de raspunderea in fata legii. Bianca a fost surprinsa in timp ce se grabea la volanul bolidului de lux, asa ca in zona bulevardului Moisil-Lacul Tei din Capitala, blonda a fost reperata de organele de politie in timp ce nu respecta regulile de circulatie. Toate celelalte masine se aflau la semafor, dar Bianca a decis sa mai scuteasca din timp si a depasit intreaga coloana si nici nu a stat la culoarea rosie.

Rebeliunea Biancai a fost taxata si astfel blondina a ramas fara permisul de conducere timp de 30 de zile si sigur ii va duce lipsa, avand in vedere ca bolidul pe care il conduce face parte din viata ei de zi cu zi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005941 (s)