News Flash:

Relatia Antoniei cu Alex Velea nu a inceput asa cum se astepta multa lume. ”Cel mai usor a fost sa ne ascundem”

12 August 2021
616 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia Velea

Antonia si Alex Velea au demonstrat ca dragostea nu dureaza doar trei ani. Cei doi s-au logodit recent si au inceput sa isi aminteasca cum a fost prima lor intalnire si care a fost punctul de start in relatia lor.

Antonia si Alex Velea au trecut prin atatea experiente impreuna incat nu ii mai poate desparti nimeni si nimic. Anto i-a fost alaturi lui Alex cand veneau catre el valuri intregi de hate, iar Velea a fost alaturi de sotia lui pe tot parcursul divortului de Vicenzo. Acum, cei doi sunt mai fericiti ca niciodata si au recunoscut ca intre ei exista chimia perfecta si ca sunt suflete pereche. Chiar daca acum au o familie frumoasa, la inceput cei doi erau destul de sceptici si le era frica de cum vor primi fanii povestea lor de dragoste.

”Totul a decurs firesc si lucrurile s-au intamplat de la sine. Am simtit chimie, atractie si a devenit in timp o relatie, iubire. Stiam ca oamenii judeca usor, pe informatii care erau speculate, nu pe informatii reale, asa ca asta a fost calea cea mai usoara, sa ne ascundem. Desi a fost extraordinar de greu sa facem acest lucru. Important este ca a trecut, ca suntem fericiti, ca suntem bine, ca avem o familie frumoasa si ca avem o relatie solida, cu multa iubire”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008001 (s)