News Flash:

Anca Ciota, primele declaratii dupa ce a nascut. Vedeta a explicat de ce a fost nevoita sa apeleze la cezariana

31 Mai 2022
351 Vizualizari | 0 Comentarii
Anca

Anca Ciota a devenit mamica in urma cu cateva zile si este in culmea fericirii. Vedeta a nascut un baietel pe care l-a asteptat cu bratele deschise, dar care i-a facut destule probleme la venirea pe lumea.

Anca Ciota si Phelipe, sotul ei, traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor. Vedeta si-a dorit mereu sa aiba un copil, dar nu a facut un focus din asta, ci a asteptat momentul potrivit pentru ca totul sa se intample la timpul lor. Acum, Anca a devenit deja mamica unui baietel care a primit nota 10 la nastere, dar care nu a vrut sa vina pe lume pe cale naturala.

"Am tras de toate variantele posibile, insa inca de acum 12 zile s-a pus pe masa varianta cezarianei. In urma cu 2 saptamani, cordonul s-a infasurat foarte tare in jurul gatului si ieseau bataile foarte rau la monitorizare. (...) Ma bucur ca data lui a fost de la inceput data de 30 mai si am venit foarte fericira la Maternitate, sperand ca o sa nasc pe cale naturala, dar nu s-a putut fiindca i se incolacea cordonul in jurul gatului si nu putea sa iasa. Mi-a fost foarte greu ca nu am reusit sa nasc natural. Am intrat foarte speiarat in operatie, imi tremura tot corpul. Acum ma refac, e ok.Sunt bine acum si eu si bebe.", a mai declarat Anca Ciota in cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006207 (s)