News Flash:

Dan Capatos, mai dur ca niciodata. Ce parere are prezentatorul despre emisiunea lui Florin Calinescu

7 Ianuarie 2022
450 Vizualizari | 0 Comentarii
Capatos

Florin Calinescu a parasit masa juratilor de la „Romanii au talent” si a decis sa porneasca un proiect pe cont propriu. Prezentatorul are propria lui emisiune la PRIMA TV si, contrar asteptarilor, audientele nu sunt deloc unele mari. Cei mai buni in acest domeniu nu aveau cum sa nu isi dea cu parerea despre formatul lui Calinescu, iar unul dintre ei este chiar Dan Capatos.

Dan Capatos este regele audientelor pe intervalul de noapte. Capatos are zeci de ani de experienta in ceea ce priveste late night show-urile si, chiar daca s-a mutat de pe Antena 1 pe Antena Stars, publicul l-a urmat cu mare interes. Pentru Dan, schimbarea a fost una benefica, dupa cum a declarat si el de nenumarate ori. Prezentatorul se simte mult mai liber acum si nici nu mai este nevoit sa se bata in audiente cu cei de la PRO TV sau de la Kanal D. Un format pe care nu l-a luat niciodata in considerare ca fiind adversarul lui a fost emisiunea lui Florin Calinescu. Capatos este de parere ca fostul jurat de la „Romanii au talent” mai are multe de invatat si ca este novice in acest domeniu care nu este deloc unul bland. 

„M-am uitat, normal. Florin a fost idolul meu. Suntem si prieteni. Nu vreau… Este la inceput. Nu sunt in masura sa dau sfaturi nimanui. Eu nu m-am luat dupa niciun format. (…) Asa iese cand nu ai bani. Intotdeauna platforma pe care esti difuzat conteaza. Nu stiu termenii contractului sau. Asta iese cand n-ai bani. Asa… Florin e un tip genial.', a spus el.

„Eu am ramas ultimul, pentru ca trebuia sa stinga cineva lumina si pe late night show in Romania. Totul s-a paradit in tara asta. Pana si la mine nu mai e ce era. Asta a fost o decizie de bucatarie interna si nu o sa intru in detalii. O intelegere intr-o anumita directie. Asa se intampla intr-un grup mare. Mutarea unui show important de pe Antena 1 pe Antena Stars, normal ca salta Antena Stars. E o decizie OK. E pentru mine este OK, ca nu mai am niciun fel de presiune si nu mai am nimic de demonstrat. Nu mai stau sa ma iau la tranta cu PRO TV sau Kanal D. A fost niste nopti infernale', a adaugat Dan Capatos.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004600 (s)