Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 31    0

Liviu Guta a fost arestat in Austria. Mama manelistului a inceput sa-i faca parastase, crezand ca este mort

Liviu

Liviu Guta a facut unele marturisiri cutremuratoare despre perioada in care a fost in inchisoare, in strainatate. Cantaretul a fost inchis in puscarie, departe de Romania, in urma cu mai multi ani. Cat timp a fost plecat, la un moment dat, mama lui isi pierduse speranta ca se va mai intoarce acasa. Astfel, femeia incepuse sa-i faca parastase, crezand ca a murit.

Recent, Liviu Guta a fost invitat in emisiunea „In oglinda', de pe YouTube, gazduita de Mihai Ghita. Cu acest prilej, artistul si-a deschis sufletul in fata fanilor si a vorbit despre o perioada grea din viata lui, aceea cand a fost in inchisoare, departe de Romania.

Potrivit spuselor cantaretului, la acea vreme, Liviu Guta nu le-a spus politistilor cine e si de unde vine. In plus, pentru a nu fi prins, a inceput sa-si manance pasaportul, la propriu. Tot artistul a marturisit ca nimeni nu a stiut nimic de el mai bine de trei ani. La un moment dat, mama lui chiar incepuse sa-i faca parastase, crezand ca baiatul ei a murit.

„Mi-au pus piciorul pe cap, mi-au pus catusele si am mers cu ei. M-au intrebat de unde sunt si le-am zis ca Serbia, fiindca stiam sarba la perfectie. Auzisem ca daca nu le spui cine esti, daca nu te gasesc ei, te expulzeaza si iti dau drumul. Atunci s-au intamplat multe cazuri asa. M-au dus la sectie si m-au bagat intr-o celula. Inainte de toate m-au controlat, iar eu aveam pasaportul ascuns intr-un loc.

Politistul m-a verificat asa putin si m-a lasat. Mi-au spus ca stau acolo patru-cinci ani si sa le zic cine sunt. Atunci am inceput sa imi mananc pasaportul. Coperta era cu fier si am zis ca nu pot sa fac asta, ca fierul nu-l puteam manca. Mi-era frica ca raman colo daca le dau pasaportul. Cu actul in mana am sunat sa vina un politist. I-am aratat pasaportul si i-a dat o palma politistului care m-a controlat.', a declarat Liviu Guta in emisiunea online, potrivit viva.ro.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu