Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 51    0

Cum i-a dat Patrizia fiului ei vestea ca va divorta de sot, dupa 10 ani de mariaj

Patrizia

Patrizia este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Pasiunea ei pentru bucatarie a adus-o in fata fanilor si a transformat-o in una dintre cele mai apreciate femei din industria culinara. Chef Paglieri a iesit mereu in evidenta datorita talentelor sale si niciodata nu a fost adepta epatarii prin detalii personale, ci doar prin cariera sa.

Am avut o casatorie foarte frumoasa, dar cred ca numai el era indragostit de mine. Mie imi placea ideea de a ma casatori; el era un barbat perfect, muncitor, cu o pozitie sociala buna, era sotul ideal. Cred ca, de fapt, nu a functionat casnicia tocmai pentru ca eu nu eram atat de indragostita. Dar am ramas prieteni, sa stiti. Nu a vorbit cu mine 10 ani, dupa divort, dar m-am dus in Sanremo si am zis ca nu pot sa am chestia asta pe suflet, ne-am intalnit si am ramas prieteni. Casnicia a durat 4 ani, 10 ani pauza, apoi ne-am revazut si a fost un pic ciudata revederea, dar m-am simtit ca si cum am revazut un prieten dupa multa vreme, a declarat vedeta, in exclusivitate pentru viva.ro.

Recent, chef Paglieri s-a alaturat echipei de la Kanal D, acolo unde alaturi de Viviana, George si Bursucu prezinta „Dimineata cu noi”. Patrizia a revenit in atentia publicului dupa ce a participat la „Asia Express” impreuna cu fiul ei. Desi nu au avut un parcurs prea lung, cei doi au reusit sa ajunga la inimile celor de acasa intr-un timp foarte scurt si au castigat simpatia celorlalti colegi.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu