Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 17 ore
 58    0

Lovitura dura pentru familia Clejanilor. Fulgy, fiul lor, a fost condamnat la inchisoare. Ce pedeapsa trebuie sa ispaseasca

Fulgy

Fulgy este subietul principal in cadrul unui dosar penal deschis de un service auto din zona Cotroceni. Mai exact, se pare ca aceasta a refuzat sa achite o polita RCA in valoare de 600 de euro.

Acuzatia continua sirul deschis inca de anul trecut, atunci cand Fulgerica a fost acuzat ca ar talharit un jurnalist. In loc sa-l pedepseasca dur, autoritatile au decis sa ii ameninte cu internarea la psihiatrie. Din pacate, nu s-a intamplat nimic concret, iar acum, Fulgy, este din nou in atentia organelor competente. Azi, fiul Clejanilor si-a aflat sentinta.

 ”Condamna pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de talharie-fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a fi ales in autoritatile publice sau in oricare alte functii publice, pe durata de 3 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari. (…)
Instanta suspenda sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de inchisoare aplicata inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. ”, se arata in decizia instantei.

Obliga inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei catre partea civila Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale.

In temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obliga inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare catre stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmaririi penale stabilite prin rechizitoriu”, se mai arata in sentinta magistratilor de la Judecatoria sectorului 3 Bucuresti.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu