Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 23 ore
 41    0

Vedeta de la noi, jefuita in plina zi pe strazile din Paris. „M-a costat 1600 de euro”

furt

Pentru unii, vacanta nu vine la pachet cu cele mai bune intamplari. In loc sa se bucure de peisajul mirific pe care il ofera orasul iubirii, Paris, o vedeta de la noi a trait una dintre cele mai nefericit intamplari departe de casa.

Ioana Grama, caci despre ea este vorba, a ramas fara telefon in timp ce se afla in vacanta in Paris. Influencera este mereu conectata la lumea virtuala si pastreaza non-stop legatura cu fanii, asa ca i-a fost foarte greu sa stea fara „obiectul muncii”. Vedeta isi ajuta o alta prietena sa creeze continut pentru comunitatea ei in momentul in care a fost pagubita de cateva mii de euro. Ioana nu a fost atat de afectata de lipsa telefonul, cat a fost de toate datele salvate pe el.

Desi nu lasa prea des telefonul jos din mana, acum a fost exceptie care s-a incheiat cu un final tragic. Totul s-a intamplat in plina zi pe strazile din Paris. Vedeta avea telefonul in buzunarul paltonului si nu si-a facut griji pentru el, pana cand a verificat si a vazut ca lipseste. Ioana Grama si-a cumparat imediat un nou telefon si primul lucru pe care l-a facut a fost sa le povesteasca urmaritorilor de pe Instagram patania ei.

"Am Instagram din nou, am telefon. Mi-a fost furat telefonul ieri in timp ce ii filmam reel-ul Sanzianei. M-am dus si mi-am luat un telefon nou (...) M-a costat 1600 de euro (...) pana acum am stat stat sa mi se descarce toate aplicatiile, nu mai stiam parola de la Instagram, acum sunt om din nou”, a povestit ea pe Instagram.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu