Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 44    0

Imagini uimitoare cu tatal lui Cabral Ibacka. In ce stare era barbatul la iesirea din inchisoare?

Cabral

Cbaral Ibacka este unul dintre cele mai cunoscute personaje de la noi. Cabral face parte de ani buni din trustul PRO TV si a reusit sa se mentina mereu in topul audientelor. Prezentatorul are o relatie frumoasa cu Andreea Ibacka, actrita pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare de la telenovelele de pe Acasa TV si acum se pregatesc sa devina parinti.

In timp ce Cabral duce o viata linistita in Capitala si se bucura de proiectele pe care le are, la capatul lumii, tatal lui, Alexandre Ibacka Dzabana, a fost internat de urgenta intr-un spital din Brazzaville, capitala statului Congo, dupa ce a fost eliberat pe cautiune din inchisoare. ”Aflat intr-o situatie medicala extrem de grava de cateva sptamani, in celula sa, doctorul Alexandre Ibacka Dzabana a ajuns in stare critica. Abia eliberat din arestul preventiv, acesta din urma a fost internat intr-o clinica din Brazzaville”, scrie congomediatime.com. Mai mult decat atat, tatal lui Cabral sufera de hipertensiune arteriala iar o infectare cu COVID-19 i-ar putea fi fatala. 

Cabral nu a facut nicio declaratie in mod oficial si, probabil ca nici nu o va face, mai ales ca aceasta a ales mereu sa isi tina viata personala departe de ochii curiosi si le-a oferit fanilor doar cat a vrut el sa se vada din intimitatea lui. Dr Alexandre Ibacka Dzabana a fost in ultimii ani un critic sever al regimului autoritar impus de actualul presedinte, Denis Sassou Nguesso, care s-a aflat la conducerea statului inca din 1979, cu o pauza de 5 ani intre 1992 si 1997. 

 

>

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu