Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 53    0

Pana duminica se inchide traficul rutier pe o strada din oras pe timpul evenimentului Banatica: Ruga Timisoarei si Ziua minoritatilor

Ruga Timisoarei

Evenimentul Banatica va avea loc incepand cu 10 septembrie. Pe langa momentele artistice, evenimentul care cuprinde Ruga Timisoarei si Ziua Minoritatilor vine „la pachet” si cu inchiderea unei strazi din Timisoara. Traficul rutier se inchide de astazi, joi, 9 septembrie, pana duminica.
 
 
asa de Cultura a Municipiului Timisoara anunta ca a obtinut aviz favorabil de la Comisia de Circulatie pentru inchiderea traficului rutier pe strada Academician Alexandru Borza pentru desfasurarea manifestarilor cuprinse in “Banatica”.
„Masura este valabila incepand de astazi, 9.09.2021, de la ora 12, pana duminica, 12.09, ora 12”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Banatica se va desfasura in perioada 10-12 septembrie. Vor fi trei zile de activitati diverse: de la expozitii, teatru, muzica, degustari de produse traditionale, ateliere de dansuri si instrumente populare, parade ale costumelor specifice, spectacole folclorice. Nu va lipsi jocul de ruga, in compania Ansamblului Timisul.

Locul principal de desfasurare al evenimentului este Parcul Rozelor, dar vor avea loc evenimente si in Piata Unirii – Parada costumelor traditionale ori la Catedrala Mitropolitana si Casa de Cultura.

Citeste si...

8 Septembrie 2021
 432    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu