News Flash:

Amber Heard a falimentat, la propriu. Ce risca actrita daca nu ii va plati daunele de milioane de euro lui Johnny Depp

3 Iunie 2022
481 Vizualizari | 0 Comentarii
Amber

Dupa mai bine de o luna de proces, Johnny Depp si Amber Heard au primit verdictul din partea juratilor. Din pacate pentru ea, juratii nu au fost de partea lui Amber Heard, asa ca s-a ales cu o pedeapsa destul de dura din punct de vedere financiar.


Amber Heard cu un ochi plange si cu altul rade. Actrita a primit verdictul miercuri seara si, dupa reactia pe care a avut-o in online, sigur nu se astepta la un asemenea deznodamant. Totusi, Amber trebuie sa le multumeasca juratilor ca au fost blanzi cu ea si ca nu au aplicat „pedeapsa” ceruta de echipa de avocati a lui Johnny Depp.


Initial, daca Amber pierdea procesul, aceasta era nevoita sa ii plateasca lui Depp 50 de milioane de dolari pentru ca l-a defaimat. Sigura pe ea si pe faptul ca va castiga, Amber l-a dat din nou in judecata pe Johnny, chiar in timpul acestui proces si a cerut 100 de milioane daune. Evident, planul ei de acasa nu s-a potrivit deloc cu cel din targ.


Amber Heard a pierdut procesul si, odata cu el, si rolul din „Aquaman”. Pana ieri, averea ei era estimata la 8 milioane de dolari, dar acum, pe toate site-urile de specialitate, Amber figureaza cu -8 milioane. Asta pentru ca trebuie sa ii dea lui Depp cele 13 milioane de dolari.
Nu mai este niciun secret faptul ca actrita nu are de unde sa plateasca atatia bani. Surse din anturajul ei sustin ca Amber inca mai plateste pentru masina pe care o conduce, un Range Rover, iar daca Johnny Depp merge mai departe cu aplicarea legii, lucrurile nu se vor incheia deloc bine pentru Heard. Totusi, Amber mai spera ca Depp nu o va „pedepsi” atat de tare, mai ales ca scopul lui si al echipei sale de avocati a fost sa scoata la iveala adevarul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006607 (s)