News Flash:

Amanare in procesul fiilor primarului din Deta care solicita admiterea contestatiei impotriva sentintei

3 Decembrie 2013
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au hotarât luni seara amânarea pronuntarii, pentru saptamâna viitoare, în cazul fiilor primarului din Deta, Bogdan si Calin Roman, care sunt încarcerati si vor sa le fie admisa contestatia în anulare depusa împotriva sentintei de condamnare la 3, respectiv 2 ani de închisoare cu executare pentru infractiunile de lovire si alte violente. 
La termenul din octombrie, Curtea de Apel a admis, în principiu, contestatia.
Aparatorii au încercat sa explice completului de judecata ca daca se admite contestatia în anulare ar trebui ca în rejudecare sa fie administrate probe noi. Principala problema invocata pentru contestatia în anulare a fost aceea ca inculpatii nu au fost audiati de Curtea de Apel Timisoara cu privire la infractiunile de lovire sau alte violente pentru care au fost achitati în prima instanta, infractiuni ce apoi au fost schimbate în încaierare. Aparatorii au solicitat admiterea recursurilor, iar clientii lor sa primeasca pedepse cu suspendare, cum s-a pronuntat prima instanta. 
Tot în penitenciar se afla si victimele în cauza, care au primit câte 2 ani, pentru aceleasi infractiuni, si care solicita si ele punerea în libertate. 

Bogdan si Calin Roman au fost condamnati de Curtea de Apel Timisoara pentru încaierare, în urma unui scandal în care au fost implicati în vara anului 2011. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005205 (s)