News Flash:

SOCANT! Consilier local batut de portarul primariei

2 Decembrie 2013
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriel B cescu
Scene halucinante joi noapte în apropierea Primăriei Recaş. Consilierul local Gabriel Băcescu, şeful PP-DD Recaş, a fost bătut şi înjurat de portarul primăriei. Omul de ordine a asmuţit iniţial cainele-lup pe consilierul local.
Băcescu a reclamat deja incidentul la poliţie şi se pregăteşte să-şi scoată certificat medico-legal.
Alesul local PP-DD susţine că incientul are legătură cu ambiţiile politice de la Recaş. In iulie, la Recaş, PDL şi PP-DD au încercat să dea o lovitură în consiliul local – să schimbe viceprimarul PSD. Presiunile enorme făcute atunci au anulat puciul. Un consilier PDL a renunţat la funcţie şi viceprimarul PSD şi-a păstrat postul.
„Am lucrat pană la 23.15 la sediul de partid. Chiar cand am ieşit în faţa sediului, care este vizavi de primărie, către mine a venit în fugă paznicul primăriei care era cu un caine de lup. A strigat. «Ce faci, ai venit să furi? Rex pe el». După ce m-a muşcat cainele, am scăpat plasa pe care o ţineam în mană pe jos şi s-a spart o sticlă de lapte. Cainele s-a apucat să lingă laptele şi m-a lăsat. Atunci a venit paznicul şi a început să dea cu pumnii şi picioarele în mine. Imi repeta mereu: «F...i dumnezeii mă-tii, cine crezi că eşti tu, mă?». Leontin Bode, paznicul care m-a agresat, este prietenul primarului, nevasta lui este vanzătoare la magazinul primarului. La Recaş am ajuns să nu mai ai curajul să mergi pe stradă. Te atacă chiar oamenii de ordine”, ne-a spus consilierul local PP-DD Gabriel Băcescu.
Băcescu vrea să îl dea în judecată pe paznicul primăriei, chiar dacă susţine că acesta este doar o unealtă a intereselor enorme din Primăria Recaş. 

pp-dd a strigat leontin bode
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006795 (s)