News Flash:

Cum a reactionat Shakira dupa ce echipa sotului ei, Pique a castigat in fata celor de la Real. „Nu ma lasa sa spun public aceste lucruri”

21 Martie 2022
478 Vizualizari | 0 Comentarii
Shakira

Shakira este cel mai mare suporter al lui Gerard Piqué. Artista a fost foarte mandra de faptul ca sotul ei a marcat pentru Barcelona, iar golul lui a adus gloria echipei in fata celor de la Real Madrid. 

Shakira este in culmea fericirii. Echipa la care joaca sotul ei, Gerard Piqué a iesit invingatoare in meciul impotriva celor de la Real Madrid. Artista a postat o imagine in care tinea ridicate patru degete, reprezentand golurile pe care le-a luat echipa lui Carlo Ancelotti.

„Gerard nu ma lasa sa spun public aceste lucruri. Dar numai el, cu eroismul sau, poate juca asa, depasind orice accidentare sau durere si dand mereu tot ce are mai bun. Nu pentru ca ar fi sotul meu, dar este cel mai bun fundas central din lume. Am spus!”, a scris Shakira pe contul ei de Instagram.

Shakira si Pique se iubesc ca in prima zi, in ciuda faptului ca artista e mai mare decat iubitul ei cu 10 ani. Artista columbiana si fotbalistul spaniol demonstreaza ca dragostea nu are varsta si sunt mai fericiti ca niciodata, desi atunci cand au inceput relatia, nu multa lume le dadea sanse sa ramana impreuna. Au doi baieti superbi, pe Sasha si pe Milan, iar artista s-a mutat in Spania pentru ca iubitul ei joaca la Barcelona si la echipa nationala. 

Povestea lor de iubire a inceput in urma cu mai bine de un deceniu. Shakira a povestit intr-o emisiune TV ca un alt fotbalist a fost cel care le-a facut ”lipeala”. Cesc Fabregas a insistat sa se intalneasca si a fost dragoste la prima vedere. Apoi s-au intalnit din nou, la filmarile pentru ”Waka Waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006111 (s)