News Flash:

S-a aprobat!

Pardoseala Sălii Constantin Jude va fi înlocuită și sistemul de iluminat reabilitat

22 Aprilie 2024
60 Vizualizari | 0 Comentarii


Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va beneficia de o nouă suprafață de joc, deoarece cea actuală este prea deteriorată pentru a fi reparată și utilizată. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și de reabilitare a sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința Comisiei Tehnico-Economice de ieri și urmează să fie supus votului într-una dintre viitoarele ședințe ale Consiliului Local.

Se dorește organizarea rapidă a licitației pentru selectarea firmei care va executa lucrările, astfel încât acestea să poată avea loc în perioada de pauză a campionatelor echipelor care utilizează sala.

”Imediat ce va exista această hotărâre, lucrarea va fi scoasă la licitație pentru execuție, încercând să intram cât mai devreme în șantier, pe perioada de vacanta a echipelor de handbal, baschet și fotbal în sala, pentru că aceste lucrări nu vor putea fi intercalate cu programul sportiv, fiind de anvergură mai mare și presupunând afectarea suprafeței de joc”, transmite viceprimarul Cosmin Tabără.


Aceasta a menționat că întreaga suprafață de joc va fi înlocuită, deoarece este foarte veche și afectată de uzură.


”Oricât am repara la ea, sunt doar bani aruncați. Noua pardoseală va fi una modernă. La fel și sistemul de iluminat, sistem care va respecta normele tuturor ramurilor sportive care își desfășoară activitatea în sală. Va fi adaptabil după nivelul de competiție, dar util și pentru alte evenimente care se organizează în sală. Procesul de mentenanță și modernizare al acestei săli este început de un an de zile. Se lucrează și la înlocuirea conductelor de apă care sunt ruginite, modernizarea toaletelor, dar este în desfășurare și contractul privind autorizarea siguranței la incendii, lucrare care trebuie încheiată până în august 2024. Știu că a fost un disconfort atât pentru suporteri, cât și pentru echipele care și-au desfășurat activitatea în sală, dar în condițiile în care se regăsea această sală lucrurile nu puteau fi continuate la nesfârșit. Mi-am asumat acest lucru, iar la final vor fi create condițiile normale de desfășurare a activităților sportive și a altor evenimente până la construcția altei săli moderne în Timișoara. Indiferent de ce va exista în viitor, sala (ex)Olimpia va avea utilitatea ei, din toate punctele de vedere. De fapt, astăzi, din păcate, este singura astfel de sală din Timișoara”, a conchis Tabără.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006526 (s)