News Flash:

Primăria Timișoara face curățenie

A început demolarea construcțiile ilegale de pe Strada Cezar din centrul Timișoarei, acaparată de romi

22 Aprilie 2024
76 Vizualizari | 0 Comentarii

Luni, Primăria Timișoara a acționat cu buldozerele pentru a elimina construcțiile ilegale de pe Strada Cezar din centrul orașului, care fusese ocupată de două clanuri de romi și transformată în curte. Această stradă, care conectează Bulevardul Loga cu Parcul Copiilor, urmează să fie redată cetățenilor în scurt timp.

„Suntem între B-dul Loga și str. Cezar. Aici, de fapt, în fața școlii a fost o legătură între bulevard și Parcul Copiilor, legătură pe care acum o refacem. Este de înțeles că cei care sunt vecini sunt supărați, dar trebuie să respectăm legea. În cartea funciară scrie foarte clar, Primăria Municipiului Timișoara. Că au fost alte vremuri în care astfel de situații s-au acceptat sau nu s-au reglementat pot să înțeleg, dar vremurile s-au schimbat. Acum trebuie să respectăm legea și această stradă trebuie recuperată pentru timișoreni. Din păcate, nu este o situație singulară, vedem că tot patrimoniul Timișoarei a fost nereglementat. Mulți s-au folosit de această situație, mulți au folosit haosul, un haos intenționat din interiorul Primăriei Timișoara. Mulți au profitat de această situație. Aceste vremuri au apus și trebuie să mergem înainte cu respect pentru reguli, cu corectitudine și cu toate terenurile publice care și sunt gestionate de noi, de primărie, de toți timișorenii și accesibile în primul rând pentru toți timișorenii”, a declarat primarul Dominic Fritz, prezent la începerea acțiunii de demolare a construcțiilor ilegale.


Decizia de demolare a construcțiilor ilegale de pe strada acaparată de romi nu a fost pe placul acestora, ceea ce era de așteptat.

„De unde ai venit? Fiți un om civilizat. Dacă ați ajuns primar la noi, la Timișoara, fii un om deștept și cu înțelepciune. (…) Tu crezi că te mai votează oamenii? Iei munca oamenilor”, l-a întrebat primarul Fritz pe unul dintre cei care au pus mâna pe str. Cezar.


Conform declarațiilor Primăriei Timișoara, pe strada respectivă au fost ridicate fără autorizație două clădiri, trei alei pietonale, două garduri zidite, o poartă de acces auto și un gard frontal. Toate aceste structuri vor fi demolat din fondurile contravenienților, în conformitate cu legislația în vigoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006558 (s)