News Flash:

Din nou pe traseu

Tramvaiul 6 face din nou legătura între Piața Maria și Piața Traian din Timișoara

22 Aprilie 2024
57 Vizualizari | 0 Comentarii

După finalizarea intersecției dintre străzile Stan Vidrighin și 1 Decembrie 1918, Primăria Timișoara a restabilit legătura între Piața Maria și Piața Traian pentru tramvaiul 6. Timișorenii primesc vești bune, deoarece începând de luni, 22 aprilie, tramvaiul 6 își reia circulația pe traseu.


„Am terminat lucrările de modernizare de la intersecția dintre Stan Vidrighin și 1 Decembrie 1918 și acum, tramvaiul face din nou legătura între Piața Maria și Piața Traian. Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare. Știu că a fost un șantier lung, dar absolut necesar”, a declarat Dominic Fritz.


Conform declarațiilor primarului Timișoarei, se preconizează finalizarea întregului bulevard Stan Vidrighin în câteva luni. De asemenea, începând cu aceeași dată de luni, 22 aprilie, autobuzul 24 a fost pus în circulație pentru prima dată.


„Noua linie de autobuz L 24 răspunde la nevoia de legătură între Calea Urseni și restul orașului. Face legătura între Bulevardul Sudului, AEM și Calea Urseni/Intrarea Rudicica. Noua linie se conectează cu liniile de troleibuz 15 și 16 (la Bulevardul Sudului), cu tramvaiele 4, 8 și 9 și cu autobuzele 23 și E2 la AEM”, a precizat viceprimarul Ruben Lațcău.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010826 (s)